Waarom is de prijs van MinePlex vandaag met meer dan 49% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is de prijs van MinePlex vandaag met meer dan 49% gestegen?

By Charles Thuo - Kort bericht

De MinePlex-prijs stijgt sinds 6 april en de bullish trend lijkt elke dag aan kracht te winnen.

Op het moment van schrijven handelde PLEX op $1,91; omhoog met 49,95% in de afgelopen 24 uur. Het heeft een dagelijks hoogtepunt van $ 2,0 en een dagelijks dieptepunt van $1,18 bereikt.

Momenteel is het handelsvolume $15,6 miljoen, wat iets hoger is dan het handelsvolume op 6 april van $15,09 miljoen.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de factoren die de prijs van PLEX doen stijgen.

Waarom stijgt de prijs van MinePlex?

Voordat we ingaan op de redenen achter de prijsstijging, laten we eerst uitleggen wat MinePlex is in het belang van degenen die de term voor het eerst tegenkomen.

In een notendop, MinePlex is een mobiele cryptobank waarmee gebruikers fiat of cryptocurrencies kunnen gebruiken voor overschrijvingen, betalingen en bankactiviteiten. Het heeft twee native tokens, namelijk PLEX en MINE.

Het PLEX-token fungeert als een betaalinstrument en als een troef binnen het ecosysteem en heeft een wiskundig algoritme waarmee het een voorspelbare prijsstijging kan hebben. Het MINE-token, aan de andere kant, is een niet-vluchtig token met een vast en geeft waardetoegang tot de services van het systeem.

MinePlex heeft vier hoofdcomponenten in zijn ecosysteem: een online winkel MinePlex.Marketplace, een betalingssysteem Mineplex.Money, een nieuwe app voor digitaal bankieren Mineplex.Finance en een bedrijfsontwikkelingsplatform MinePlex.Payment.

Laten we nu kijken naar de reden achter de bullish trend van de PLEX-prijs.

Nieuwe app voor digitaal bankieren, MinePlex.Finance, gelanceerd

Een van de belangrijkste factoren die hebben geleid tot de huidige prijsstijging, is de recente lancering van een nieuwe app voor digitaal bankieren, MinePlex, waardoor de muntprijs omhoogschoot.

Volgens een persbericht zal de nieuwe app de belangrijkste fiat-valuta’s overbruggen met PLEX-tokens:

“MinePlex.Finance is onafhankelijk van het MinePlex-platform, hoewel het gebruik van de eigen PLEX-tokens van het project vereist om het te gebruiken. Het komt als een geavanceerde oplossing die kan worden gebruikt als een digitale rekening, een betalingsapp of een mobiele portemonnee voor PLEX-tokens en de belangrijkste fiat.”