Waarom is LUNA vandaag met meer dan 7% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is LUNA vandaag met meer dan 7% gestegen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De markt voor cryptocurrency presteert sinds het begin van de week ondermaats, maar LUNA was de uitzondering onder de toonaangevende munten.

De bredere cryptomarkt presteert sinds het begin van de dag ondermaats. Bitcoin, de toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, is de afgelopen 24 uur met minder dan 1% gedaald, terwijl Solana en de andere topmunten tot nu toe meer dan 2% van hun waarde hebben verloren.

LUNA, de oorspronkelijke munt van het Terra-ecosysteem, is de afgelopen 24 uur echter met meer dan 7% gestegen. Onder de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie, is LUNA vandaag de beste presteerder.

Op het moment van schrijven handelt LUNA tegen $53 per munt. Er is geen grote katalysator achter de aanhoudende rally van LUNA.

Slechts een paar munten onder de toonaangevende cryptocurrencies worden in de groene zone verhandeld. Door de bearish prestatie is de totale marktkapitalisatie van cryptocurrency meer dan $100 miljard verloren in het weekend en staat nu boven $1,7 biljoen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De LUNA/USD 4-uurgrafiek is de meest bullish onder de top 10 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren laten zien dat LUNA momenteel uitstekend presteert en binnenkort kan stijgen.

De MACD-lijn doorkruiste de neutrale zone naar het positieve gebied dankzij deze laatste rally. Ondertussen laat de 14-daagse RSI van 61 zien dat LUNA snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Als de bulls de markt blijven beheersen, zou LUNA in de komende uren voorbij het eerste grote weerstandsniveau kunnen breken op $61,94. Het zou echter de steun van de bredere markt nodig hebben als het van plan is voor het eerst sinds januari boven $75 te handelen.

Als de bears echter de controle terugkrijgen, kan LUNA binnenkort onder het psychologische niveau van $50 zakken. Tenzij er een uitgebreide rally is, zou LUNA boven het ondersteuningsniveau van $44 moeten blijven.