Waarom is Shiba Inu de afgelopen 24 uur met 6% gedaald?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is Shiba Inu de afgelopen 24 uur met 6% gedaald?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De cryptomarkt heeft de afgelopen uren gemengde prestaties gekend.

De cryptomarkt blijft in een bearish trend zitten, waarbij enkele van de toonaangevende cryptocurrencies momenteel ondermaats presteren. Bitcoin handelt boven het $38k-niveau.

SHIB, het oorspronkelijke token van het Shiba Inu-ecosysteem, heeft de afgelopen 24 uur echter meer dan 6% van zijn waarde verloren. Op het moment van schrijven handelt SHIB tegen $0,00002392, met een verlies van meer dan 6% van zijn waarde.

Er is geen grote katalysator achter de laatste slechte prestaties van SHIB. De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen weken ondermaats gepresteerd en Shiba Inu is een van de zwaarst getroffen cryptocurrencies.

SHIB was eerder een van de top 10 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, maar heeft zijn plaats verloren aan LUNA, AVAX en meer. Op dit moment bezet SHIB de 14e plaats in de ranglijst van de cryptocurrency-markt.

Als de bearish trend zich voortzet, zou de SHIB de komende dagen of weken onder het kritische niveau van $0.000020 kunnen dalen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SHIB/USD 4-uurgrafiek is een van de meest bearish in de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren laten zien dat SHIB momenteel ondermaats presteert en binnenkort met een verdere neerwaartse beweging te maken kan krijgen.

De MACD-lijn bevindt zich diep in het negatieve gebied, wat aangeeft dat Shiba Inu momenteel te maken heeft met verkoopdruk. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 55 betekent dat SHIB het oversold-gebied zou kunnen betreden als de bears de controle behouden.

Als deze marktomstandigheden voortduren, kan SHIB de komende uren onder het eerste grote weerstandsniveau van $0,00002257 dalen. In het geval van een langdurige bearish prestatie, zou SHIB de komende uren en dagen moeite kunnen hebben om boven het psychologische niveau van $ 0,0000208 te blijven.