Waarom is Solana de afgelopen 24 uur met 4% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is Solana de afgelopen 24 uur met 4% gestegen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De cryptocurrency presteerde de afgelopen uren ondermaats, maar Solana presteerde vandaag beter dan de markt.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur minder dan 1% van zijn totale waarde verloren. Na deze slechte prestatie staat de totale cryptomarkt nu boven de $1,2 biljoen, na een verlies van bijna $300 miljard vorige week.

Bitcoin, ‘s werelds meest toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, is tot nu toe met minder dan 1% gedaald. Op het moment van schrijven wordt Bitcoin verhandeld tegen $29.683, een daling van 11% in de afgelopen zeven dagen.

Ether handhaaft zijn positie als de op een na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie. ETH heeft zijn prijs dit weekend ook boven het psychologische niveau van $2k gehouden.

SOL, het oorspronkelijke token van het ecosysteem van Solana, is een van de best presterende in de top 10 van cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. SOL heeft de afgelopen 24 uur meer dan 4% aan zijn waarde toegevoegd en handelt momenteel boven $54 per munt.

Er zijn geen duidelijke katalysatoren achter de aanhoudende positieve prestaties van Solana. SOL presteerde beter dan de bredere cryptocurrency-markt, die de afgelopen 24 uur met minder dan 1% is gedaald.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

Ondanks de aanhoudend positieve performance blijft de SOL/USD 4-hour chart bearish. Dit komt door de slechte prestaties van Solana de afgelopen dagen.

De MACD-lijn blijft onder de neutrale zone op -1.186, wat wijst op een bearish momentum. De MACD-lijn zou echter snel het positieve gebied kunnen binnengaan als de rally doorgaat.

De 14-daagse RSI van 50 laat zien dat SOL niet langer in het oversoldgebied zit. Als de rally aanhoudt, zou Solana voor het einde van de dag voorbij het eerste grote weerstandsniveau van $60 kunnen stijgen.

SOL zou echter de steun van de bredere cryptomarkt nodig hebben als het voorbij het psychologische niveau van $70 wil komen.

In het geval van een bearish prestatie, zou SOL de komende uren onder het ondersteuningsniveau van $50 kunnen dalen. Het zou echter op korte termijn zijn positie boven het ondersteuningsniveau van $45 moeten handhaven.