Waarom is Solana vandaag met bijna 5% gedaald?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is Solana vandaag met bijna 5% gedaald?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Solana presteerde de afgelopen 24 uur ondermaats, ondanks dat de bredere markt voor cryptocurrency goed presteerde.

Solana blijft een van de meest toonaangevende cryptocurrencies op het gebied van marktkapitalisatie. De munt heeft de afgelopen 24 uur echter bijna 5% van zijn waarde verloren.

Op het moment van schrijven handelt SOL tegen $ 109,41. De bearish prestatie komt op het moment dat de bredere cryptocurrency markt de afgelopen uren behoorlijk goed heeft gepresteerd. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency ligt nu boven de $ 2 biljoen, terwijl Bitcoin eerder vandaag boven de $ 45k uitstijgt.

Ether handelt ook boven het niveau van $ 3.200 dankzij de uitstekende prestaties van de afgelopen dagen. Er is geen belangrijke katalysator achter de aanhoudende bearish trend van Solana.

Ondanks het verlies van 5% van de waarde in de afgelopen 24 uur, is SOL de afgelopen zeven dagen met meer dan 11% gestegen. Van de top tien cryptocurrencies naar marktkapitalisatie, is Solana de slechtste presteerder van de afgelopen week.

De markt voor cryptovaluta zou de komende dagen en weken zijn herstel kunnen voortzetten. Als de bulls de controle behouden, zou de totale marktkapitalisatie de komende weken of maanden de $ 2,5 biljoen kunnen bereiken.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SOL/USD 4-uurgrafiek is momenteel de meest bearish onder de top 10 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren zijn momenteel negatief, gezien de prestaties van SOL.

De MACD-lijn is in het negatieve gebied terechtgekomen en zou lager kunnen dalen als het bearish sentiment sterker wordt. De RSI van 38 laat zien dat SOL momenteel te maken heeft met zware verkoopdruk in de markt.

Als de bearish trend zich voortzet, zou de SOL de komende uren onder het psychologische niveau van $ 100 kunnen dalen. In het geval van langdurige slechte prestaties van Solana, zou de cryptocurrency dit weekend het tweede grote ondersteuningsniveau van $ 84 moeten verdedigen.