Waarom is Tron vandaag met meer dan 11% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is Tron vandaag met meer dan 11% gestegen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De markt voor cryptovaluta heeft sinds het begin van de week gemengde prestaties gekend.

De bredere cryptomarkt zet zijn gemengde prestaties sinds het begin van de week voort. De markt heeft de afgelopen 24 uur minder dan 1% aan zijn waarde toegevoegd, terwijl de totale marktkapitalisatie nog steeds boven de $1,7 biljoen ligt.

Bitcoin heeft het moeilijk om voorbij de grens van $39k te komen, ondanks het feit dat het de afgelopen uren met 0,95% in waarde is gestegen. Ether dreigt onder het niveau van $2.800 te dalen nadat het in de afgelopen 24 uur 0,35% van zijn waarde heeft verloren.

TRX, het native token van het TronDAO-ecosysteem, presteert het best in de top 20 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie. TRX heeft de afgelopen 24 uur meer dan 11% aan zijn waarde toegevoegd en presteerde beter dan de andere grote cryptocurrencies.

De belangrijkste katalysator achter de aanhoudende rally van TRX is de op handen zijnde lancering van TronDAO’s gedecentraliseerde stablecoin USDD.

TronDAO CEO Justin Sun zal morgen, 5 mei, de USDD stablecoin presenteren en lanceren tijdens een live-evenement.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De TRX/USDT 4-uurgrafiek is de meest bullish onder de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren laten zien dat TRX op dit moment beter presteert dan de andere grote cryptocurrencies.

De MACD-lijn bevindt zich in de positieve zone, wat een bullish momentum aangeeft. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 67 laat zien dat TRX snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Op het moment van schrijven wordt TRX verhandeld tegen $ 0,07758. TRX bereidt zich voor om voorbij het eerste grote weerstandsniveau op $0,7825 te stijgen en zou dit voor het einde van de dag kunnen doen. Het weerstandsniveau van $0,0800 zou echter op korte termijn elke verdere opwaartse beweging moeten beperken.

Aan de andere kant zou TRX onder het eerste grote ondersteuningsniveau van $0,07326 kunnen zakken als de bears de controle terugkrijgen. Het zou echter de komende uren en mogelijk dagen comfortabel het ondersteuningsniveau van $0,07004 moeten verdedigen.