Waarom is XRP tot nu toe met meer dan 15% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is XRP tot nu toe met meer dan 15% gestegen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

XRP is een van de best presterende munten van de afgelopen 24 uur en heeft in die periode meer dan 15% aan zijn waarde toegevoegd.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen dagen goed gepresteerd. Bitcoin, 's werelds meest toonaangevende cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, handelt boven het $ 42k-niveau na een stijging van bijna 3% in de afgelopen 24 uur.

Ether nadert ook $ 3100 en is tot nu toe met meer dan 2% gestegen. XRP is echter de grootste winnaar in de top tien van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie.

XRP heeft de afgelopen 24 uur meer dan 15% aan zijn waarde toegevoegd en handelt momenteel rond de $ 0,77 per munt. In de afgelopen zeven dagen is de waarde van XRP met meer dan 30% gestegen, een betere prestatie dan de andere grote cryptocurrencies in dezelfde periode.

Er is geen grote katalysator achter de huidige rally van XRP, behalve het feit dat de bredere markt voor cryptocurrency zich heeft hersteld van de recente malaise.

De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency is de afgelopen dagen met meer dan $ 200 miljard gestegen. Op het moment van schrijven is de totale marktkapitalisatie voor cryptocurrency meer dan $ 1,9 biljoen. Als de rally doorgaat, zou deze voor het eerst in weken boven de $ 2 biljoen kunnen stijgen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De XRP/USD 4-uurgrafiek is momenteel een van de meest bullish in de cryptocurrency-markt. De technische indicatoren laten zien dat XRP uitstekend presteert en dat de waarde ervan binnenkort kan stijgen.

De MACD-lijn bevindt zich in het positieve gebied, dankzij de sterke prestaties van XRP van de afgelopen dagen. De RSI van 71 laat zien dat XRP snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

XRP zou in de komende uren voorbij het eerste grote weerstandsniveau van $ 0,895 kunnen komen. Bij een langdurige rally zou XRP voor het eerst sinds december 2021 boven het niveau van $ 1 kunnen komen.