Waarom is Zilliqa vandaag met meer dan 70% gestegen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom is Zilliqa vandaag met meer dan 70% gestegen?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De markt voor cryptocurrency heeft vandaag ondermaats gepresteerd, maar Zilliqa heeft meer dan 70% aan zijn waarde toegevoegd.

De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur 0,50% van zijn waarde verloren. Desondanks blijft de totale marktkapitalisatie boven de $2,1 biljoen, waarbij Bitcoin en Ether lichte verliezen optekenen.

Bitcoin handelt net onder het niveau van $47k nadat het tot dusver vandaag minder dan 2% van zijn waarde heeft verloren. Ether is tot nu toe met 2% gedaald, maar handelt nog steeds boven $3.300 per munt.

ZIL, het oorspronkelijke token van het Zilliqa-ecosysteem, is de best presterende munt in de top 100 van cryptocurrencies. ZIL heeft tot nu toe meer dan 70% aan zijn waarde toegevoegd, wat de totale winst voor deze week op 250% brengt.

De belangrijkste katalysator achter de rally van Zilliqa is de samenwerking met Ramp. Ramp maakte dinsdag zijn samenwerking met Zilliqa bekend. Door deze stap zal Ramp snelle, veilige en wrijvingsloze fiat-naar-crypto-betalingen mogelijk maken met behulp van het ZIL-token.

Gebruikers van Ramp kunnen nu binnen een paar minuten ZIL-can kopen met behulp van de Ramp wallet.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De ZIL/USD 4-uurgrafiek is momenteel de meest bullish onder de top 100 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren laten zien dat Zilliqa het momenteel uitstekend doet.

De MACD-lijn bevindt zich boven de neutrale zone, wat op dit moment een sterk bullish momentum voor ZIL aangeeft.

De 14-daagse relatieve sterkte-index van 72 laat zien dat ZIL binnenkort het overboughtgebied ingaat.

Als het positieve momentum wordt gehandhaafd, zou ZIL de komende uren het eerste grote weerstandsniveau kunnen overtreffen op $0,20. In het geval van een langdurige rally, zou ZIL de komende dagen voorbij zijn vorige recordhoogte van $0,25 kunnen breken.