Waarom presteert LUNA vandaag ondermaats?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom presteert LUNA vandaag ondermaats?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

LUNA is de slechtst presterende in de top 10 cryptocurrencies van de afgelopen 24 uur.

De markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen 24 uur goed gepresteerd. De bredere markt heeft tot nu toe meer dan 2% aan zijn waarde toegevoegd, maar de totale marktkapitalisatie blijft boven de $1,8 biljoen.

Bitcoin is tot nu toe met meer dan 2% gestegen en handelt boven het niveau van $41k. Ether heeft ook het weerstandsniveau van $2.600 overschreden en zou de komende uren omhoog kunnen stijgen.

LUNA, het oorspronkelijke token van het Terra-ecosysteem, is momenteel echter tot nu toe met minder dan 1% gedaald. LUNA presteert momenteel het slechtst in de top 10 van cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie, aangezien het de enige is die in de rode zone handelt.

Er is geen belangrijke katalysator achter de slechte prestaties van LUNA in vergelijking met de bredere markt in de afgelopen 24 uur. Nu de markt zich langzaam herstelt van de recente malaise, zou de waarde van LUNA echter snel kunnen stijgen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De LUNA/USD 4-uurgrafiek is momenteel bearish, aangezien de munt vandaag tot dusver ondermaats heeft gepresteerd. De technische indicatoren laten echter zien dat de waarde van LUNA voor het einde van de dag zou kunnen stijgen.

De MACD-lijn bevindt zich onder de neutrale zone, wat aangeeft dat de bears de markt onder controle houden. De 14-daagse relatieve sterkte-index van 57 laat zien dat LUNA niet langer in de oversold-regio zit.

Op het moment van schrijven handelt LUNA tegen $86 per munt. Als de bredere markt zich blijft herstellen, zou LUNA in de komende uren voorbij zijn eerste grote weerstandsniveau van $94,7 kunnen stijgen. Het volgende weerstandsniveau van $103 zou echter elke opwaartse beweging op korte termijn moeten beperken.

Aan de andere kant, als de bears de controle behouden, kan LUNA binnenkort onder het ondersteuningsniveau van $70 zakken. LUNA zou de komende uren echter uit de buurt moeten blijven van het tweede grote ondersteuningsniveau van $72.