Waarom steeg de prijs van Monavale (MONA) vandaag met meer dan 50%?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom steeg de prijs van Monavale (MONA) vandaag met meer dan 50%?

By Charles Thuo - Kort bericht

De prijs van de Monavale (MONA)-munt is vandaag met 50,81% gestegen en handelt op het moment van schrijven op $472,75. De munt is de afgelopen maand met 114,5 procent gestegen.

In dit artikel zullen we ons concentreren op de oorzaak van de stijging van de prijs van Monavale.

Wat is Monavale (MONA)?

Monavale is een Creative Commons (CC0) aangedreven door de open Metaverse en Web3 Fashion. Het werd gelanceerd in december 2020.

Monavale (MONA) is het native token voor het DIGITALAX-platform en -ecosysteem, het toonaangevende indie-mode NFT-platform met marktplaatsen zoals Metaverse-boetiekontwerpen, digitale mode en fysieke mode.

De DIGITALAX-community bestaat uit ontwerpers, modders, gamers, ontwikkelaars en crypto-enthousiastelingen. Het heeft ook een team dat ervoor zorgt dat de communicatie verloopt door een regelmatig schema bij te houden dat bereikbaar is via verschillende sociale netwerken.

Je kunt ook het platform-staking-dashboard bekijken waar gebruikers verbinding kunnen maken via een Web3-portemonnee (MetaMask).

Waarom stijgt de prijs van Monavale?

Er zijn twee hoofdredenen voor de huidige bullish trend van de MONA-prijs en dat zijn het CC0 DAO Membership NFT-nieuws en de FUD FAQ-release.

1. CC0 DAO Lidmaatschap NFT’s nieuws

Een van de belangrijkste redenen die kunnen worden toegeschreven aan de huidige prijsstijging is het nieuws over de CC0 DAO Membership NFT’s waarmee gebruikers lid kunnen worden van de CC0 DAO door een lidmaatschaps-NFT te kopen van DIGITALAX of andere verkoopevenementen of zelfs door bij te dragen aan DAO via CC0 NFT-veiling.

2. FUD FAQ-release

Gisteren, 11 april, bracht het team een FUD FAQ uit, waarin het de toekomst van de NFT-markt en Web3 besprak en de voortdurende gebeurtenissen in de industrie benadrukte.

DIGITALAX bracht eind maart ook zijn transparantierapport van maart uit met een overzicht van de uitgaven waaruit bleek dat het team goed georganiseerd was als het gaat om het beheer van de andere ontwikkelingen van DAO.

Bovendien heeft het DIGITALAX-project een opvallend dashboard, fantastische indie-art, DAO-governance en een robuuste NFT-marktplaats.