Waarom zakte Shiba Inu onder het niveau van $0.000030?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom zakte Shiba Inu onder het niveau van $0.000030?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Shiba Inu presteerde de afgelopen uren ondermaats en dreigt verder te dalen als de bearish trend zich voortzet.

Shiba Inu is een van de slechtst presterende onder de toonaangevende cryptocurrencies tot nu toe. SHIB heeft de afgelopen 24 uur meer dan 3% van zijn waarde verloren en handelt momenteel rond de $0,00002921.

Er is geen grote katalysator achter de laatste slechte prestaties van SHIB. De bredere markt voor cryptocurrency heeft de afgelopen dagen ondermaats gepresteerd, waarbij in die periode meer dan $300 miljard van de markt is weggevaagd.

Door de bearish trend verloor Bitcoin zijn positie rond de $45k-regio en handelt momenteel rond de $42k per munt. Ether, de op een na grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie, heeft ook zijn positie boven de $3000 verloren en handelt momenteel rond $2800 per munt.

Shiba Inu is momenteel de 14e grootste cryptocurrency volgens marktkapitalisatie na een achterstand op Binance USD (BUSD) en Polkadot. Als de huidige trend zich voortzet, zou de waarde van SHIB voor het einde van de week kunnen dalen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SHIB/USD 4-uurgrafiek is een van de meest bearish grafieken in de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren tonen aan dat SHIB momenteel ondermaats presteert en dat de waarde ervan binnenkort verder kan dalen.

De MACD-lijn is onder de neutrale zone gedaald na de laatste slechte prestatie van SHIB. Shiba Inu heeft de afgelopen zeven dagen meer dan 12% van zijn waarde verloren, meer dan de meeste toonaangevende cryptocurrencies.

De 14-daagse relatieve sterkte-index van 44 laat zien dat SHIB het oversold-gebied zou kunnen betreden als de bearish trend zich voortzet.

SHIB zou onder het eerste grote ondersteuningsniveau van $0,00002677 kunnen zakken als de huidige marktomstandigheden aanhouden. In het geval van een langdurige bearish run, zou SHIB de komende uren of dagen naar het tweede grote ondersteuningsniveau van $0.00002153 kunnen zakken. Zaken om mee rekening te houden als je beslist Shiba Inu te kopen.