Waarom zondag eerst stijging van Radio Caca met 20% en daarna daling?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waarom zondag eerst stijging van Radio Caca met 20% en daarna daling?

By Onose Enaholo - Kort bericht
Bijgewerkt 26 January 2023

Token RACA steeg van $0,0018 naar $0,0021, een stijging van 20% in de vroege uren van zondagochtend. Het ging door met de dip en op het moment van schrijven wordt het verhandeld op $0,001831, een daling van 7,27% in de afgelopen 24 uur.

Ondanks dat de prijs de afgelopen 30 dagen met ongeveer 39,7% is gestegen, is de munt de afgelopen tijd gedaald, met zondag als enige uitzondering. Over het algemeen is de prijs van RACA de afgelopen zeven dagen met 17,9% gedaald.

Maar waarom schoot RACA omhoog en trok zich vervolgens binnen een paar uur na de golf terug? In dit artikel zullen we dit allemaal verduidelijken, lees verder voor meer informatie.

Radio Caca (RACA) prijsbewegingen

Voordat we een diepe duik nemen in de prijsbeweging van RACA, laten we eerst uitleggen wat het is.

Radio Caca is het native token van Universal Metaverse (USM) en het is ook de exclusieve manager van “Maye Musk Mystery Box” NFT.

De USM is gemaakt door het USM Lab en het is een virtuele 3D Planet-wereld waar gebruikers land kunnen bezitten, gebouwen zoals winkels en kunstgalerijen kunnen bouwen en ook games kunnen maken en spelen.

Laten we nu eens kijken waarom de munt steeg vóór de huidige daling.

Er waren drie belangrijke redenen waarom de prijs van RACA op zondag steeg, en dat zijn noteringen op grote crypto-uitwisselingen en serviceproviders, Radio Caca’s lancering van NowPayment en Rumors on Binance-notering.

Geruchten over Binance-lijst

Nadat Binance een gids had gepost over hoe gebruikers RACA kunnen kopen op de officiële website van de exchange en sociale media, begonnen de geruchten zich te verspreiden en niet alleen de tokenprijs steeg, maar ook het aantal zoekopdrachten naar de crypto.

RACA verscheen die dag op de tweede plaats van de meest verhandelde valuta nadat het naast GTM en ApeCoin in de trending zoekopdrachten was vermeld.

Binance benadrukte echter in zijn bericht dat het token nog niet beschikbaar is op zijn platform, behalve dat crypto-enthousiastelingen optimistisch zijn dat RACA snel zal worden vermeld, zoals eerder is gebeurd met andere crypto’s.

RACA-notering op grote crypto-exchanges en serviceproviders

In de afgelopen week hebben grote serviceproviders en crypto-uitwisselingen aangekondigd dat ze RACA zullen vermelden omdat het een enorme groei in zijn ecosysteem heeft laten zien. Sommige van deze bedrijven zijn Bybit, Huobi, Phemex en ChangeNow.

Betalingsaankondiging

Een andere reden voor de wandeling en een geweldige prestatie voor Radio Caca is de aankondiging over de verkoop en aankoop van zijn tokens in verschillende fiat-paren zoals RUB, EUR, TRY, UAH, USD en GRB.

Bears zijn nog steeds dominant, maar bulls volharden

Er zijn in de loop van de afgelopen maand verschillende aankondigingen geweest van het technische team van Radio Caca Metaverse rond Web 3.0-infrastructuur, wat resulteerde in een scherpe prijsstijging tegen het einde van de maand.

Sommige van deze aankondigingen waren de partnerschappen met enkele van de grootste universiteiten ter wereld, zoals de Universiteit van Hong Kong, de Universiteit van Cambridge, de Technische Universiteit van Istanbul en ook de Princeton Blockchain Society.

InvestorsOberver Analysts schreef:

“Radio Caca is $0.000691 (60,81%) hoger dan zijn 30-daagse lage prijs van $0,001136761, terwijl ook -$0,000897 (-32,92%) lager is dan zijn hoogste van $0,00272524 van de afgelopen handelsmaand. Ondertussen ligt de huidige prijs van RACA van $0,001828055 boven de gemiddelde prijs van $0,001697834 van de afgelopen handelsmaand, wat leidt tot een sterke technische score op korte termijn. Samenvattend suggereert de recente handelsgeschiedenis van Radio Caca dat handelaren momenteel optimistisch zijn over het token.”