Warhol en Dali spelen een rol bij Binance haar NFT marktplaats lancering

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Warhol en Dali spelen een rol bij Binance haar NFT marktplaats lancering

By Alice Leetham - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Foto van Campbell’s Soup door Andy Warhol

De Binance NFT lancering van vandaag omvat de ‘Genesis’ collectie veiling en de release van de eerste ‘mystery boxes’

Vandaag markeert de lancering van de Binance NFT marktplaats, die de leidende bestemming voor non-fungible tokens (NFT’s) en digitale verzamelobjecten wil zijn. De wereldwijde marktplaats zal kunstenaars, artiesten en cryptoliefhebbers met elkaar verbinden en een platform voor een interactie met NFT’s in allerlei media bieden, waaronder de beeldende kunst, muziek, sport en gaming.

De Binance CEO Changpeng Zhao merkte op: “Binance bedient miljoenen gebruikers over de hele wereld, van wie velen nu de toegang tot de bloeiende NFT omgeving zullen hebben. In lijn met onze toewijding aan de vrijheid van geld wereldwijd en het bouwen van een inclusief ecosysteem, zal de Binance NFT marktplaats ook kleine waardescheppers ondersteunen door gebruikers de hoogste liquiditeit en goedkoopste vergoedingen te bieden.”

De lancering van vandaag omvat de veiling van de ‘Genesis’ collectie, met werken van Salvador Dali en Andy Warhol, twee individuen die innovatie naar de kunstwereld hebben gebracht, net zoals de NFT’s vandaag de dag evenzo opnieuw een revolutie in de kunst teweegbrengen.

De ‘Divine Comedy: rebeget’ van Dali en de ‘Three Self-Portraits’ van Warhol zullen tijdens de vijfdaagse veiling in NFT vorm voor de Genesis collectie verkocht worden, die vandaag om 17.00 uur BST aanvangt. De winnaar van de Warhol NFT ontvangt tevens een fysieke versie van het kunstwerk, terwijl de Dali NFT blockchain functies zal bevatten, zoals het Binance logo, het Bitcoin symbool en de handtekening van de Binance oprichter Changpeng Zhao.

Daarnaast wordt er de serie ‘mystery boxes’ van Binance NFT gelanceerd, die op 25 juni om 3 uur ‘s nachts beschikbaar zal zijn. Dit is bedoeld om de gebruikers een aangename manier te bieden om speciale NFT’s te kunnen ontgrendelen om aan hun verzameling toe te voegen.

De eerste mystery box zal het Japans geïnspireerde lifestyle merk tokidoki bevatten, welke door de Italiaanse kunstenaar Simone Legno is gecreëerd. De release van de eerste mystery box zal exclusief via Binance NFT en NFKings gefaciliteerd worden, en de collectie zal 16 tokidoki personage verzamelobjecten bevatten, waaronder drie speciale Binance personages.

Binance NFT is van plan om de kunstenaars op de eerste plaats te zetten door slechts 1% als nominale verwerkingskosten in rekening te brengen en verder artiesten van doorlopende royaltybetalingen van 1% op elke volgende transactie te voorzien.

De NFT’s kunnen op de handelsmarkt te koop aangeboden of geveild worden en enkele van de eerste artiesten die te zien zullen zijn, zullen onderdeel van Binance NFT’s ‘100 Creators’ initiatief uitmaken om zo verschillende stemmen van over de hele wereld onder de aandacht te brengen.