Wat is Binance Coin’s toekomst na verbranden van $165 miljoen aan tokens?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Wat is Binance Coin’s toekomst na verbranden van $165 miljoen aan tokens?

By Ilija Rankovic - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
Binance coins met een zwarte achtergrond

Binance Coin (BNB) heeft de grootste token verbranding in de geschiedenis van het bedrijf uitgevoerd door 3,6 miljard BNB tokens uit de circulatie te halen, waardoor de prijs een nieuw record ooit bereikte

Binance Coin (BNB) is een cryptovaluta die vaak over het hoofd wordt gezien, omdat velen het als een token beschouwen dat gebruikt wordt om handelskosten op de Binance Exchange te verlagen. De prijsprestaties tonen echter aan dat BNB misschien veel meer inhoudt. De meest recente prijsbeweging naar beneden, verlaagde de prijs van de cryptovaluta met meer dan 13%, waardoor de eerder op maandag behaalde winsten teniet werden gedaan.

De algemene vooruitzichten van Binance Coin zijn om twee redenen optimistisch, één daarvan is de meest recente verbranding van 165 miljoen dollar aan tokens, waardoor er 3,6 miljard BNB tokens uit de omloop werden gehaald (wat betekent dat er minder aanbod is), terwijl de andere het altcoin seizoen is (wat betekent dat er meer geld naar BNB stroomt). Als we naar haar wekelijkse prestaties kijken, dan heeft BNB een winst van 10,79% geboekt, meer dan de 3,75% winst van BTC, maar het blijft achter bij de 28,58% winst van ETH.

Op het moment van schrijven verhandelt Binance Coin voor 41,85 dollar, wat in vergelijking met de waarde van de vorige maand een winst van 40,92% vertegenwoordigt. Binance Coin is, met een waarde van 6,5 miljard dollar, momenteel de 11e grootste cryptovaluta qua marktkapitalisatie.

BNB/USD

Als we naar de dagelijkse prijsgrafiek kijken, dan handelt Binance Coin sinds begin december 2020 opwaarts, waarbij de prijs vandaag uiteindelijk een nieuw record van 47,234 dollar bereikte. De BNB bulls zijn echter uitgeput en de cryptovaluta trok zich daarna met meer dan 13% terug, zakte vervolgens onder de 23,6% Fib retracement van 42,5 dollar en bevestigde schijnbaar haar positie daaronder.

Binance Coin lijkt een sterke steun op de 21-daagse EMA te hebben gevonden, terwijl het voordeel ervan van het doorbreken van de 23,6% Fib retracement afhangt.

BNB/USD dagelijkse prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het technische overzicht laat zien dat de dagelijkse RSI van Binance Coin, met een waarde die momenteel op 54,56 ligt, naar het midden van het bereik terugkeert.

BNB/USD 1-uurs prijsgrafiek. Bron: TradingView

Het 1-uurs overzicht van Binance Coin toont ons hoe BNB haar prijs na de token verbranding op maandag omhoog pushte, en hoe het haar weg vervolgde naar de hoogste niveaus aller tijden. De prijs push van maandag naast de nieuwe piekprijs ooit maakte schijnbaar een dubbele top, wat de BNB bears ertoe bracht de markt over te nemen en de prijs naar beneden te drukken. BNB verhandelt momenteel onder de 42,5 dollar nadat het zich niet van de neergang heeft hersteld.