Wat is de reden voor de rally van 15% vandaag van Shiba Inu?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Wat is de reden voor de rally van 15% vandaag van Shiba Inu?

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

Shiba Inu is van de 20 meest toonaangevende cryptocurrencies de best presterende, op basis van de marktkapitalisatie van de afgelopen 24 uur.

De markt voor cryptocurrency heeft zijn recente herstelbeweging voortgezet, met een totale marktkapitalisatie van nu bijna $ 2 biljoen.

Bitcoin leidt de herstelkosten nadat hij de afgelopen 24 uur bijna 2% aan zijn waarde heeft toegevoegd. Op het moment van schrijven handelt Bitcoin boven het niveau van $43k.

Hoewel de bredere markt het goed doet, presteerden sommige cryptocurrencies ondermaats. SHIB, het oorspronkelijke token van de Shiba Inu, is de afgelopen uren de beste presteerder in de top 20 cryptocurrencies volgens de marktkapitalisatie.

Er is geen grote katalysator achter de aanhoudende rally van SHIB. Op het moment van schrijven handelt SHIB boven het $0.0000320 niveau. De rally is te wijten aan de aanhoudende bredere rally op de cryptocurrency-markt. Als de bulls de baas blijven, kan de waarde van SHIB de komende uren en dagen stijgen.

Belangrijkste niveaus om naar te kijken

De SHIB/USD 4-uurgrafiek is momenteel het meest bullish van de top 20 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie. De technische indicatoren zijn positief, wat wijst op een bullish prestatie van het meme-token.

De MACD-lijn van SHIB bevindt zich diep in het positieve gebied, een indicatie van de sterke koopdruk op Shiba Inu op dit moment. De RSI van 50 laat zien dat SHIB snel het overboughtgebied zou kunnen betreden als de rally aanhoudt.

Als de marktrally aanhoudt, zou SHIB de komende uren het eerste grote weerstandsniveau kunnen testen op $ 0,00003972. Het tweede grote weerstandsniveau van $ 0,00004347 zou een verdere opwaartse beweging voor Shiba Inu moeten beperken, tenzij er een langdurige rally is.

SHIB zou de steun van de bredere cryptocurrency-markt nodig hebben als het voor het eerst sinds november 2021 boven het psychologische niveau van $ 0,000050 zou willen handelen.