Waves prijsvoorspelling nu het Neutrino en Vires ecosysteem groeit

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waves prijsvoorspelling nu het Neutrino en Vires ecosysteem groeit

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De Waves prijs veerde maandagochtend terug toen investeerders de prestaties van zijn ecosysteem toejuichten. De munt wordt verhandeld op $11,98, wat ongeveer 9% boven het laagste niveau op zondag is. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $1,18 miljard.

De groei van het ecosysteem van Waves

Waves is een relatief kleine Ethereum-killer die ontwikkelaars helpt om goed presterende gedecentraliseerde applicaties (dApps) te bouwen. Het platform wordt veel gebruikt in gedecentraliseerde financiën, non-fungible tokens (NFT) en andere gedecentraliseerde autonome organisaties.

De prijs van Waves heeft het de afgelopen dagen goed gedaan, aangezien beleggers de groei van het ecosysteem in de gaten houden. Hoewel het DeFi-ecosysteem vier apps heeft, is hun totale waarde vergrendeld (TVL) de afgelopen dagen toegenomen.

Zo is de TVL van het ecosysteem de afgelopen 24 uur met 22% gestegen en in de afgelopen 7 dagen met 46%. Dit maakt het een betere presteerder dan andere slimme contractplatforms zoals Ethereum die een bescheiden groei hebben laten zien.

De meeste van deze winsten zijn afkomstig van Neutrino, een platform waarvan de TVL de afgelopen 7 dagen met ongeveer 30% is gestegen. Neutrino is een stablecoin die algoritmische prijsstabiele activa heeft. USDN wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar en vervolgens algoritmisch ondersteund door WAVES. De totale vergrendelde waarde is de afgelopen 24 uur gestegen tot meer dan $565 miljoen.

Het andere toonaangevende DeFi-platform in het Waves-ecosysteem is Vires Finance, met een TVL van meer dan $484 miljoen. De TVL is de afgelopen 24 uur met meer dan 16% gestegen tot $484 miljoen. De andere twee zijn Waves Exchange en Swap.

De Waves-prijs is gestegen, ook al zijn de zorgen over de aanhoudende spanningen in Rusland en Oekraïne toegenomen. Tijdens het weekend voerden westerse landen de druk op Rusland op toen ze plannen maakten om Rusland uit te sluiten van het SWIFT-netwerk.

Waves prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de Waves prijs de bullish trend voortzette terwijl investeerders de groei van zijn ecosysteem toejuichten. Het handelt op ongeveer $12 en ligt iets boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen. Het lijkt ook alsof het een beker,- en handvatpatroon heeft gevormd.

Daarom is de kans groot dat de Waves prijs de komende dagen zal blijven stijgen, aangezien stieren zich richten op het volgende belangrijke weerstandsniveau op $13,40, wat vorige week het hoogste punt was.