Waves prijsvoorspelling: sterke groei maar een groot risico blijft

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Waves prijsvoorspelling: sterke groei maar een groot risico blijft

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Waves heeft het de afgelopen weken opmerkelijk goed gedaan, aangezien beleggers de groei van zijn ecosysteem toejuichen. Het is naar een hoogtepunt van $33 gestegen, het hoogste niveau sinds oktober vorig jaar. Het is met meer dan 330% gestegen ten opzichte van het laagste niveau in februari van dit jaar, waardoor de totale marktkapitalisatie op meer dan $3,3 miljard komt.

Groei van Neutrino

Waves is een Ethereum-killer waarmee ontwikkelaars hoogwaardige en schaalbare gedecentraliseerde applicaties (dApps) kunnen bouwen, zoals die in de DeFi-, gaming- en non-fungible tokens (NFT)-industrie.

Waves heeft een relatief klein en geconcentreerd ecosysteem dat de afgelopen maanden sterk groeit. Een van de grootste platforms die in zijn platform is gebouwd, staat bekend als Neutrino, dat een DeFi-toolkit biedt voor algoritmische handel.

Neutrino biedt Neutrino USD (USDN), een algoritmische stablecoin die is gekoppeld aan de Amerikaanse dollar en wordt ondersteund door WAVES. Als gevolg hiervan kunnen houders van Neutrino USD, vanwege de uitzetmogelijkheden die door Waves worden aangeboden, een APY van maximaal 15% verdienen. Dit is een sterke APY, aangezien de meeste populaire munten minder dan 10% opleveren.

Een ander kenmerk van Neutrino is dat het mensen in staat stelt om valutaparen (forex) te verhandelen in een gedecentraliseerd ecosysteem. Het heeft een beurs die bekend staat als Defo, waar mensen deze activa kunnen kopen en verkopen en de traditionele makelaars kunnen vermijden.

Daarom heeft de prijs van Waves het de afgelopen maanden goed gedaan, vanwege het succes van Neutrino. In deze periode is de totale vergrendelde waarde gestegen tot meer dan $1,8 miljard, wat ongeveer 340% hoger is dan een maand geleden.

Andere apps in het Waves ecosysteem hebben het ook goed gedaan. Vires Finance heeft bijvoorbeeld zijn TVL de afgelopen 30 dagen met 120% zien stijgen tot meer dan $928 miljoen.

Waves prijsvoorspelling

De daily chart laat zien dat de Waves-prijs zich de afgelopen weken in een sterke bullish trend bevindt. Als gevolg hiervan is de munt erin geslaagd om boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen te komen. Oscillatoren zoals de Relative Strength Index (RSI) en MACD zijn ook gestegen.

Met name de prijs van de munt nadert zijn hoogste punt ooit. Daarom is de kans groot dat het het belangrijkste weerstandsniveau op $36 opnieuw zal testen en zich vervolgens zal terugtrekken als beleggers winst beginnen te maken. Het is ook moeilijk aangezien Neutrino en Vires Finance een marktdominantie hebben van bijna 100%.