Web3-platform voor Itheum debuteert op Elrond’s Maiar Launchpad

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Web3-platform voor Itheum debuteert op Elrond’s Maiar Launchpad

By Charles Thuo - Kort bericht

Elrond heeft aangekondigd dat het Web3-platform voor gegevensmakelaardij Itheum zijn debuut zal maken op zijn strategische Maiar Launchpad. Het platform voor gegevensmakelaardij zal gericht zijn op het bouwen van een blockchain-infrastructuur op metaverse schaal.

Elrond staat bekend om het ontwikkelen van blockchain-technologie op internetschaal om ongeveer een miljard mensen aan boord van metaverse en web3 te brengen.

Itheum

Itheum zal 's werelds eerste gedecentraliseerde multi-chain data brokerage platform zijn na de lancering. Het werd geïncubeerd door Morningstar Ventures in de strategische Elrond Dubai Incubator en zal naar verwachting eind deze maand of begin april van dit jaar debuteren.

Het belangrijkste doel van Itheum is om de fundamenten van de interneteconomie te verschuiven. Tegenwoordig is de economie eenzijdig en worden gebruikersgegevens vrijelijk opgehaald door technische platforms voor advertentiedoeleinden. Itheum is van plan dat te verschuiven naar een meer samenwerkingsmodel dat zowel de gegevensproducenten als de consumenten volledig op één lijn zal brengen.

Itheum CEO Mark Paul verklaarde:

"De knapste koppen van onze generatie en waanzinnige hoeveelheden middelen zijn steeds meer gefocust op het vinden van nieuwe manieren om gegevens van gebruikers te verzamelen en deze verder te verkopen voor advertenties. Als we gebruikers en bedrijven in staat stellen hun gegevens te bezitten en er waarde uit te halen, zullen de internet kan evolueren naar een nieuw niveau van bruikbaarheid en vertrouwen, een solide basis voor het volgende gebied voor menselijke evolutie: de Metaverse."

Itheum zal naar verwachting gebruik maken van de schaalbare blockchain-technologie van Elrond om een basis te creëren voor iedereen over de hele wereld om hun gegevens en digitale activa te beheren. Het zal ook een stap verder gaan en NFT-technologie afleiden om 'NFMe ID-s, 'soulbound' Data Avatars voor de Metaverse' te bouwen.

De CEO vanElrond Network, Beniamin Mincu, zei:

"Alle elementen zijn aanwezig voor het bouwen van een meeslepende omgeving waar avontuur, verkenning en nieuwsgierigheid worden verheven tot ongekende niveaus van meeslependheid en unieke relevantie. Gegevens zullen de bouwstenen zijn van de Metaverse en Itheum creëert het uitgangspunt voor iedereen overal om te delen in het aanzienlijke opwaartse potentieel van deze onbenutte nieuwe economie."

De NFMe ID-technologie stelt Itheum-gebruikers in staat om een metadatalaag aan hun avatars toe te voegen, waardoor ze een rijke en aangepaste ervaring hebben terwijl ze hun avatars omzetten in een inkomstenstroom binnen de metaverse ruimte.