HomeWing Finance stijgt met 167% in een week: hier koop je WING

Wing Finance stijgt met 167% in een week: hier koop je WING

Charles Thuo

De prijs van het token Wing Finance is de afgelopen dagen gestegen, vooral sinds donderdag 28 juli. De prijs schoot omhoog en bereikte een hoogtepunt boven $53 op vrijdag 29 juli voordat hij een grote duik nam naar de huidige prijs van $16,69. Het token WING is de afgelopen 7 dagen ongeveer 167,8% gestegen en is nog steeds bullish.

Niettemin zijn beleggers van mening dat de prijsstijging van vorige week een aanwijzing is dat WING de komende dagen naar hogere hoogtepunten zou kunnen springen. Per slot van rekening wordt het momenteel verhandeld tegen meer dan het drievoudige van zijn prijs op 27 juli, dat is ongeveer vijf dagen geleden.

Om investeerders en handelaren te helpen die willen profiteren van het Wing Finance-token, vooral nu het is gedaald van de high van vrijdag, heeft Coinjournal dit korte artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om WING-tokens te kopen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plekken om Wing Finance te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF's, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Bitstamp

S Werelds langst staande crypto-uitwisseling. Sinds 2011 biedt Bitstamp een veilige en betrouwbare handelslocatie aan meer dan vier miljoen personen en een reeks institutionele partners.

Registreer je onmiddelijk met Bitstamp

Wat is Wing Finance?

Wing Finance, gewoonlijk gewoon Wing genoemd, is een op kredieten gebaseerd, gedecentraliseerd platform dat is ontworpen voor het uitlenen van crypto-activa en cross-chain-communicatie tussen Decentralized Finance (DeFi)-projecten.

Het is bedoeld om crypto-uitleendiensten inclusiever te maken via een kredietevaluatiemodule die het gebruik van onderpand bij het lenen overbodig maakt. Het maakt het ook mogelijk om nieuwe blockchain-projecten te creëren.

Wing maakt gebruik van gedecentraliseerd bestuur (DAO) in combinatie met een risicobeheersingsmechanisme om een relatie te ontwikkelen tussen schuldeisers, kredietnemers en garanten. Dit heeft het aantal projecten dat het platform gebruikt, vergroot en ook de toegankelijkheid van crypto-uitleen- en leendiensten voor gebruikers vergroot

Wing is er met succes in geslaagd om het probleem van overcollateralisatie waarmee de DeFi-industrie te kampen heeft, aan te pakken door gebruik te maken van de Wing DAO. De DAO heeft een op krediet gebaseerd DeFi-protocol gebouwd dat draait op de Ontology (ONT) blockchain en waarmee gebruikers ook kunnen deelnemen aan de besluitvorming, operaties en productontwerpprocessen.

Moet ik nu WING kopen?

Als je op zoek bent naar een cryptocurrency die de komende dagen tekenen van opmars vertoont, vooral in de nasleep van de recente ineenstorting van de cryptomarkt, dan kan Wing Finance een goede keuze zijn.

Desalniettemin moet je voorzichtig zijn, aangezien de cryptomarkt extreem volatiel is, zoals zojuist gezien met WING in het weekend, waar de prijs steeg tot boven $53 en binnen vijf dagen onder $20 dook.

Wing Finance prijsvoorspelling

Een meerderheid is van mening dat de stijging van Wing Finance op vrijdag slechts een opwarmertje was en dat het klaar zou kunnen zijn voor een grote start, vooral na de stijgende activiteit op het Wing-platform.

Wing-platform lanceerde onlangs de Wing NFT Pool en kondigde het Wing x Flamingo Joint Event en Wing Polkapets NFT Airdrop Update aan.

Alle ogen zijn gericht op een koersdoel van $60 voor het einde van deze week.

Wing Finance op sociale media

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, social media functies te leveren, en om jou een betere gebruikservaring te bieden. Door verder te bladeren op de site of door op ‘Oké, bedankt’ te klikken, ga je akkoord met het gebruik van cookies op deze website.