XRP prijs stijgt terwijl THETA en IOTA er vóór het weekend bearish uitzien

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

XRP prijs stijgt terwijl THETA en IOTA er vóór het weekend bearish uitzien

By Hassan Maishera - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
XRP munten op elkaar gestapeld

XRP is de afgelopen dagen aan het rallyen en zal hier naar verwachting tot aan het weekend mee doorgaan. THETA en IOTA handelen in het rood en zouden in dezelfde periode verdere verliezen kunnen lijden

De cryptomarkt is grotendeels van de crash van vorige week hersteld, waarbij de marktkapitalisatie van Bitcoin opnieuw de 1 biljoen dollar bereikte. Ethereum zette haar voortreffelijke start van het jaar voort na opnieuw een recordprijs boven de 2.700 dollar te hebben neergezet.

XRP is ook bullish en steeg de afgelopen week met bijna 50% om haar opmars naar de 2 dollar voort te zetten. Hoewel THETA en IOTA deze week uitstekende winsten boekten, zijn ze momenteel bearish na in de afgelopen 24 uur verliezen te hebben geleden.

https://twitter.com/GemHuntersYoyo/status/1387769037577392136

XRP prijsvooruitzicht

XRP is de meest optimistische van de drie cryptovaluta’s. De XRP/USD 4-uurs prijsgrafiek toont een cryptovaluta met veel in haar mars, en het zou dit weekend de run erin kunnen houden. Het verhandelt momenteel boven de 1,50 dollar en zou in het weekend 2 dollar kunnen bereiken. XRP handelt boven haar 100-daagse SMA en EMA na het vestigen van een sterke ondersteuning op de 1,31 dollar.

Een rally voorbij de 1,74 dollar weerstand zou kunnen leiden tot een verdere opleving richting de 2 dollar. XRP handelt sinds 2018 niet meer boven de 2 dollar, maar zou dat cijfer kunnen overtreffen als de huidige trend zich voortzet.

XRP/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Het falen van een serieuze poging om voorbij het volgende weerstandspunt te komen, zou XRP naar de 1,31 dollar kunnen laten afglijden. Hoe dan ook, het 0,90 dollar ondersteuningsniveau is sterk en de bulls kunnen deze gemakkelijk verdedigen voor het geval de markt bearish wordt.

THETA prijsvooruitzicht

THETA beleeft een netto positieve week ondanks de lichte daling in de afgelopen uren. De bears hebben de touwtjes in handen en als deze trend aanhoudt, dan zou THETA de komende uren naar de 10 dollar omgeving kunnen zakken. Verdere verliezen zouden zelfs het ondersteuningsniveau van 7,90 dollar in beeld kunnen brengen.

THETA/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

De technische indicatoren van THETA zijn echter nog steeds positief, wat betekent dat de cryptovaluta dit weekend nog steeds van alles kan veranderen. Een opleving tot voorbij de 11,90 dollar zal THETA het platform bieden om nog hoger te rallyen en zo te streven naar het weerstandspunt van 13,50 dollar.

IOTA prijsvooruitzicht

Net als THETA had IOTA, ondanks recente verliezen, alsook een netto positieve week. De IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek toont een cryptovaluta die vecht om uit de stagnatie te komen en zich naar het weerstandspunt van 2,30 te bewegen. Het handelt boven haar 100-dagen SMA, terwijl haar RSI en MACD beide bullishe niveaus laten zien. IOTA zou de trend kunnen omkeren en zich met behulp van de algehele cryptomarkt kunnen herstellen richting een nieuwe maandelijkse piekprijs boven de 3 dollar.

IOTA/USD 4-uurs prijsgrafiek. Bron: Coinalyze

Als de huidige trend echter doorzet, dan zou IOTA onder het 1,9 dollar ondersteuningsniveau kunnen zakken. Bij verdere verliezen zou de cryptovaluta zelfs weer naar 1,50 dollar kunnen zakken.