YGG SEA en Solana Ventures samen aan game-ontwikkeling in ZO-Azië

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

YGG SEA en Solana Ventures samen aan game-ontwikkeling in ZO-Azië

By Charles Thuo - Kort bericht

YGG SEA, de eerste subDAO van Yield Guild Games, heeft zijn samenwerking met Solana Ventures aangekondigd. Door de samenwerking leidde Solana Ventures, de investeringstak van Solana Labs, een particuliere investeringsronde van $500.000 voor YGG SEA.

Na de samenwerking zal Solana Ventures nauw samenwerken met YGG SEA-managers om trainingsprogramma’s te creëren over het bouwen van projecten op de Solana-blockchain. En sluit ook game-ontwikkelingsstudio’s en technische bronnen aan om nieuwe games in het Solana-ecosysteem te implementeren. Het belangrijkste doel van de samenwerking is om de ontwikkeling van games en productlanceringen in Zuidoost-Azië te versnellen.

Naar schatting heeft Zuidoost-Azië ongeveer 25 miljoen fans van e-sport en gaming.

Na de aankondiging van de samenwerking zei het hoofd van Solana Ventures, Matt Beck:

“Zuidoost-Azië is een belangrijk innovatieknooppunt in blockchain-games en we zijn verheugd om samen te werken met YGG SEA om duurzame waarde op te bouwen in de Zuidoost-Aziatische gemeenschappen en het ecosysteem van ontwikkelaars. Gamebedrijven moeten zich niet alleen richten op het genereren van inkomsten. Onze plannen zijn om leer- en ontwikkelingsbronnen uit te bouwen om echte, langetermijnwaarde te creëren in Zuidoost-Azië en uiteindelijk te helpen de beste games en producten op de markt te brengen.”

De CEO en mede-oprichter van YGG SEA, Evan Spytma, zei:

“De vraag naar play-to-earn-games is groter dan ooit, vooral in de landen van Zuidoost-Azië. Het kernteam en de landmanagers van YGG SEA hebben een diepgaand begrip van de culturele nuances in deze diverse regio en hebben sinds begin 2022 onze gemeenschap van wetenschappers vanaf de grond opgebouwd. De nieuwe samenwerking met Solana Ventures zal YGG SEA een ongelooflijke boost en hulp geven we bieden de beste middelen aan spelers en ontwikkelaars in Zuidoost-Azië, terwijl we blijven voorzien in de behoeften van de gamergemeenschappen in de regio.”

Door de samenwerking krijgen wetenschappers van YGG SEA ook toegang tot meer populaire games die zijn gebouwd op de Solana-blockchain.