Zal BNB groeien na licentie van de Centrale Bank van Bahrein aan Binance

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Zal BNB groeien na licentie van de Centrale Bank van Bahrein aan Binance

By Milko Trajcevski - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022
  • De Centrale Bank van Bahrein heeft Binance een licentie verleend om in het land te opereren.

  • Deze licentie is de eerste van Binance in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

  • Dit kan leiden tot een stijging van de waarde van het BNB-token.

BNB (BNB) is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt op de Binance cryptocurrency-uitwisseling en is in 2017 door Binance gemaakt.

Hoewel het aanvankelijk werd gebruikt voor scherp geprijsde handelskosten, is het sindsdien geëvolueerd en wordt het nu gebruikt in tal van toepassingen, zoals betaling voor transactiekosten, reisboekingen, entertainment, online services en nog veel meer.

De licentie van het Koninkrijk Bahrein als katalysator voor groei

De Centrale Bank van Bahrein heeft de cryptocurrency-uitwisseling Binance een licentie toegekend, waardoor het in het land kan opereren.

Dit betekent dat Binance nu diensten, zoals cryptohandel, bewaring en portefeuillebeheer, kan aanbieden aan alle Bahreinse klanten.

Bovendien is deze licentie de eerste van Binance in de regio Midden-Oosten en Noord-Afrika (MENA).

Aanvankelijk kreeg Binance in december voorlopige goedkeuring voor de licentie. De uitwisseling moest echter het volledige aanvraagproces voltooien voordat de volledige licentie werd toegekend.

Moet je BNB (BNB) kopen?

Op 15 maart 2022 had BNB (BNB) een waarde van $363.

Om echt een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit vertegenwoordigt voor het BNB-token, zullen we de hoogste waarde ooit doornemen, naast de prestaties die het token de afgelopen maand liet zien.

Bij het bespreken van de hoogste waarde ooit van het BNB (BNB)-token, bereikte BNB een waarde van $686,31 op 10 mei 2021. Dit betekent dat het token op zijn ATH $323,31 hoger in waarde was, oftewel met 89%.

Wanneer we de prestaties van het token in februari bekijken, had BNB (BNB) zijn hoogste punt op 8 februari, toen het een waarde van $441 bereikte.

Het laagste punt van waarde was echter op 24 februari, toen het token daalde tot $331,12. Dit geeft ons een indicatie dat het token is gedaald met $109,88 of met 25%.

Van 24 februari tot 15 maart is de token echter in waarde gestegen met $31,88 of met 10%.

Met dit in gedachten kunnen we verwachten dat BNB eind maart 2022 $400 zal bereiken, waardoor het een solide token is om te kopen.