Zilliqa daalt met 14%, de dip kopen? Beste plekken om Zilliqa te kopen

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Zilliqa daalt met 14%, de dip kopen? Beste plekken om Zilliqa te kopen

By Daniela Kirova - Kort bericht

Na een indrukwekkende rally heeft Zilliqa de marktvloek zien inhalen. Het is een van de grootste verliezers in de hitlijsten van vandaag, met een verlies van 14% van zijn waarde. Is het tijd om de dip te kopen?

Zoek niet verder dan dit korte artikel voor alle details over Zilliqa: wat het is, is het de moeite waard om in te investeren en de beste plaatsen om Zilliqa nu te kopen.

Beste plekken om Zilliqa nu te kopen

Plus500

Plus500 is een toonaangevende leverancier van Contracts for Difference (CFD's), het leveren van Leveraged handel op 2000 financiële instrumenten, waaronder Forex, grondstoffen, indices, aandelen, opties en Cryptocurrencies.

Wat is Zilliqa?

Zilliqa is een openbare, toestemmingsloze blockchain die tot doel heeft een hoge transactiesnelheid te bereiken en een hoge doorvoer te bieden. Het probeert het probleem van blockchain-snelheid en schaalbaarheid op te lossen met behulp van sharding als een L2-schaaloplossing.

Zilliqa zou de eerste openbare blockchain ter wereld zijn die volledig op een sharded-netwerk vertrouwt, waardoor het een hoge transactiesnelheid per seconde kan bereiken, waardoor het schaalbaarheidsprobleem wordt opgelost.

Naarmate de blockchain groeit en er meer shards worden toegevoegd, neemt de transactiesnelheid toe omdat elke shard transacties afzonderlijk verwerkt. Na verwerking worden records direct toegevoegd aan de Zilliqa blockchain. Er is geen extra bevestigingstijd vereist.

Moet ik nu Zilliqa kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

Zilliqa prijsvoorspelling

Op basis van de prognoses van Wallet Investor wordt een stijging op lange termijn verwacht. Ze voorspellen dat 1 ZIL over 5 jaar voor $0,18 zal worden verhandeld. Een investering van 5 jaar zal een omzet van ongeveer +64% opleveren. Een investering van $100 die nu wordt gedaan, kan in 2027 $164 waard zijn.

Zilliqa op sociale media