Zilliqa prijsvoorspelling voor mei 2022: zal de prijs zich herstellen?

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Zilliqa prijsvoorspelling voor mei 2022: zal de prijs zich herstellen?

By Crispus Nyaga - Kort bericht
Bijgewerkt 06 July 2022

De prijs van Zilliqa crashte naar het laagste niveau sinds 26 maart van dit jaar toen de vraag naar de munt terugliep. De munt wordt verhandeld op $0,676, wat ongeveer 70% onder het hoogste niveau van dit jaar is. Als gevolg hiervan is de marktkapitalisatie van de munt gedaald tot ongeveer $972 miljoen, waarmee het de 91e grootste cryptocurrency ter wereld is.

De vraag naar Zilliqa is afgenomen

Zilliqa is een blockchain-project dat ontwikkelaars helpt bij het bouwen van gedecentraliseerde applicaties. Het staat bekend om de introductie van de sharding-technologie, die zijn snelheid opvoert door blokken in kleinere stukjes te breken, ook wel shards genoemd.

Zilliqa wordt veel gebruikt door ontwikkelaars die snelle, veilige en zeer betrouwbare gedecentraliseerde applicaties willen bouwen. Enkele van de meest opvallende apps die zijn netwerk gebruiken, zijn onder andere Atomic Wallet, Autofarm en Carbon.

In tegenstelling tot andere populaire platforms zoals Solana en Ethereum, zijn de meeste toepassingen echter relatief klein. Volgens DeFi Llama heeft het ecosysteem zijn totale waarde vergrendeld (TVL) zien crashen tot slechts $20 miljoen. Daarentegen hebben andere populaire platforms zoals Ethereum een TVL van meer dan $100 miljard. Statistieken van Zilliqa plaatsen de TVL echter op $363 miljoen, wat een aanzienlijk cijfer is.

Zilliqa werd een gevallen engel toen de concurrentie in de branche escaleerde. De munt stond in de ranglijst bij de grootste cryptocurrencies ter wereld. De populariteit nam af en de munt verdween uit de top 100.

Zilliqa haalde de krantenkoppen in maart toen het zijn toetreding tot de metaverse aankondigde door samen te werken met Metopolis. Destijds steeg de prijs van de munt naar een hoogtepunt van $0.2300, waardoor de munt in de top 50 kwam.

De laatste tijd is de hype van de munt echter afgenomen, terwijl het aantal activiteiten sterk is afgenomen. Zo is het aantal smart contracts fors gedaald na een piek in maart. Ook het aantal nieuwe adressen in het netwerk is afgenomen.

Zilliqa prijsvoorspelling

De vieruurgrafiek laat zien dat de ZIL-prijs zich de afgelopen weken in een sterke bearish trend bevindt. De daling versnelde nadat het pair het belangrijkste ondersteuningsniveau overschreed op $0,1010, het laagste niveau op 17 april. Het is ook onder de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen bewogen, terwijl de Stochastic Oscillator onder het oversoldniveau is bewogen.

De Relative Strength Index is ook naar het oversold-niveau gegaan. Daarom zal de prijs van Zilliqa waarschijnlijk blijven dalen, aangezien de bears zich in mei richten op het belangrijkste ondersteuningsniveau van $0,05. Leer hier hoe je cryptovaluta kunt verhandelen.