Zilliqa Token (ZIL) prijs stijgt ten tijde van sentiment sociale media

Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART
Bitcoin Dogs Munt
S WERELDS EERSTE BITCOIN ICO PRESALE EINDIGT 15 MAART

Zilliqa Token (ZIL) prijs stijgt ten tijde van sentiment sociale media

By Charles Thuo - Kort bericht

Zilliqa (ZIL) is een van de best presterende spelers op de cryptomarkt van vandaag. Het is vandaag met meer dan 20% gestegen.

Op het moment van schrijven handelt ZIL op $0,08889, een stijging van 25,67% na een dagelijkse high van $0,09776 te hebben bereikt voordat de prijs zich terugtrok.

Zilliqa trend op sociale media

Volgens rapporten van LunarCrush, een markt- en sociale media-activiteitsmonitor voor cryptocurrencies, was het ZIL-token een van de meest besproken cryptocurrencies.

Deze markt- en sociale sentimenten worden beschouwd als de belangrijkste reden achter de rally van het token, waardoor de munt een deel van de daling van de afgelopen 30 dagen van 37% dekt.

Bovendien is de symbolische rally ook tot op zekere hoogte beïnvloed door de stap van CEO Ben Livshits om de roadmap van het project te onthullen. De CEO zei dat het project zich zal concentreren op het bouwen en integreren van Metaverse-, gaming- en DeFi-applicaties.

Livshits heeft ook een routekaart opgesteld die een belangrijke rol zal spelen bij het bereiken van de toekomstige doelstellingen van de industrie.

Zilliqa’s partnerschappen

Zilliqa is een samenwerking aangegaan met de Blockchain Gaming Alliance (BAG) om Metapolis te onthullen, wat volgens Zilliqa het eerste ‘Metaverse as a Service Platform’ is dat is gebouwd op stack-technologie. BAG kondigde ook zijn samenwerking aan met Atomic Wallet om Zilliqa’s blockchain Non-Fungible Tokens (NFT’s) te ondersteunen.

Het ZIL-token is in het recente verleden ook vermeld op een aantal crypto-exchanges zoals BitGet, BitPanda en Binance.

Het team van Zilliqa gaf ook zijn mening over de geruchten over Metapolis door te zeggen dat Metapolis een uitgebreide realiteit is met krachtige mogelijkheden. Trouwens, blockchain-bedrijven overtroffen 2 miljoen blokken.