Bitcoin Method Review

Bitcoin Method Review – Is Bitcoin Method Oplichting?

Er zijn tegenwoordig veel manieren waarop u deel kunt nemen aan de cryptovalutahandel. Automatische robots zijn steeds populairder onder de mensen die graag winst willen maken maar weinig tijd hebben. Op die manier kunt u handelen zonder dat u constant veel tijd kwijt bent aan het controleren van de koersen. De Bitcoin Method is een van de robots die steeds populairder wordt. Een minimale storting van $ 250 dollar, eigendom van USI-TECH en met wel heel erg spectaculaire winsten op de website. Is Bitcoin Method oplichting of een geweldige manier om geld te verdienen?

Hoe werkt de software achter Bitcoin Method?

Volgens de website van Bitcoin Method wordt er gebruik gemaakt van een revolutionaire manier om geld te verdienen. Een student van Harvard, Joe Templeton, zou achter de software zitten. Of dat waar is, is onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat USI-TECH de eigenaar is van de Bitcoin Method en dat de software gebruikmaakt van een auto-buy of auto-rebuy functie. Dat is geen revolutionaire manier om geld te verdienen, maar is wel een manier die werkt wanneer u wilt gaan handelen in Bitcoin.

Het systeem werkt als volgt. U koopt Bitcoin voor een waarde van $ 250. Wanneer de prijs met 5% gestegen is, verkoopt u alle BTC. Wanneer de prijs vervolgens weer gedaald is, dan koopt u de BTC terug voor een lagere prijs en herhaalt u dit totdat u er een leuk bedrag mee verdiend hebt. Op die manier werkt Bitcoin Method ook, alleen dan op grotere schaal. Dit betekent dat er geld verdiend kan worden, maar het betekent ook dat het systeem niet gegarandeerd geld oplevert. Dat is overigens logisch, er is geen enkele software waar u automatisch rijk van wordt.

Bitcoin Method: technische aspecten

De Bitcoin Method werkt dus niet met ondoorzichtige manieren die schreeuwen om transparantie. Het is duidelijk waar de software voor gemaakt is. Maar hebt u deze technische aspecten wel nodig om winst te kunnen maken? U kunt immers ook gewoon limit orders plaatsen voor Bitcoin kopen bij eToro. Op die manier koopt het platform de BTC voor u wanneer de prijs een laag bedrag raakt. Dat klopt, maar op die manier kunt u niet meerdere orders per dag openen om zo met hogere regelmaat winst te maken. In dat opzicht is het idee achter de Bitcoin Method duidelijk. Het verklaart echter niet hoe de mensen op de website $ 14.000 in een dag tijd verdiend hebben, tenzij de markt op dat moment bijzonder volatiel was.

Voordelen van de Bitcoin Method

De Bitcoin Method heeft daarmee duidelijke voordelen voor de handelaren die niet elke dag achter de computer kunnen zitten. De minimale storting is daarnaast ook een sterk voordeel: er is slechts $ 250 nodig om een account te openen. Nu is dat uiteraard geen klein bedrag, maar vergeleken bij andere platformen is dit helemaal niet zo slecht. Het is dezelfde eis als bij Bitcoin kopen via eToro namelijk. Een ander voordeel is dat er een ongelimiteerd aantal plekken is. Op de website staat dat er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is, maar op dit moment gaat het aantal plekken (nog) niet naar beneden. Zorg er daarom voor dat u er op tijd bij bent wanneer u deze robot wilt proberen na het lezen van onze Bitcoin Method review!

Handleiding voor het gebruik van Bitcoin Method

In de Bitcoin Method review moeten we uiteraard ook ingaan op hoe de robot te gebruiken is. Via de website kunt u gemakkelijk een account aanmaken. Zodra u uw naam en mailadres opgegeven hebt, krijgt u een bevestigingsmail. Hierna kunt u direct verder om een storting te doen op het platform.

De minimale storting die gedaan moet worden om een account te openen bedraagt $ 250. Stort alleen geld dat u kunt missen. Onderaan de website van Bitcoin Method staat duidelijk dat er geen garanties gegeven kunnen worden en dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Aangezien dit belangrijke informatie is, vermelden we dit graag ook in onze Bitcoin Method review.

Is Bitcoin Method oplichting?

Er wordt vaak gesteld dat Bitcoin Method oplichting is. In onze Bitcoin Method review willen we graag een aantal punten duidelijk maken. Zoals het feit dat Templeton op de website staan en USI-TECH eigenaar is van de software. Er staat op de website dat Templeton de oprichter is, niet de eigenaar. Dit hoeft dus niet te betekenen dat er iets vreemds aan de hand is. Een ander punt dat vaak aangehaald wordt in de gemiddelde Bitcoin Method review is dat Bitcoin Method zich niet aansprakelijk stelt voor welk verlies dan ook. Dat is standaard, elke broker en exchange heeft dit in de review staan.

Er wordt duidelijk gebruik gemaakt van software en strategieën die ook gebruikt worden door handelaren op de financiële markten. Auto-buy en auto-rebuy zijn tactieken die veel geld op kunnen leveren wanneer zij op de juiste manier toegepast worden. Door gebruik te maken van een robot kan deze winst hoger uitvallen omdat de cryptovalutamarkt een 24/7 markt is en geen enkele handelaar altijd aanwezig kan zijn. Opvallend is wel dat de verdiende bedragen van de mensen op de website enorm hoog zijn, ook met stortingen van slechts $ 250. Het is uiteraard mogelijk dat dit marketingstrategieën zijn waarbij alleen de meest extreme winsten als voorbeeld gegeven worden, al lijkt zelfs dat onwaarschijnlijk.

Voor de mensen die geld willen verdienen zonder hier zelf veel werk in te steken, kan Bitcoin Method een interessante optie zijn. Houdt u wel in de gaten dat het 3-4 werkdagen duurt voordat u het account kunt gebruiken. Wilt u Bitcoin Method uitproberen om te kijken of Bitcoin Method oplichting is, maakt u dan vandaag nog een account aan zodat u deze aankomende week kunt gebruiken.

Andere robots voor de handel

Wilt u meer opties bekijken, dan kunt u terecht op de volgende pagina’s:

Bang om iets te missen?
Om op de hoogte te blijven van nieuws, aanbiedingen en tips, dient u aan ons door te geven of u per e-mail updates van ons wilt ontvangen, door uw e-mailadres in te voeren en te klikken op “aanmelden”. Hoe gebruiken we uw gegevens? 

AANMELDEN
close-link